FEMELLISME

El femellisme, parlant tècnicament és l'odi, l'aversió, i la discriminació cap a l'home.
Acostumem a confondre el femellisme amb el feminisme ja que no tenim coneixement sobre el significat de cada paraula (o fins i tot no arribem a saber de la seva existència fins que algú ens ho fa saber) i els objectius de cada.
Els que sabem quina és la definició exacte del femellisme segons qualsevol diccionari som conscients de que realment hi ha una diferència enorme, i també erròniament creiem que és l'antònim del masclisme. I sent tècnics sí, però realment no; ja que cada qual és diferent a l'altre, els motius i els fets històrics ho demostren.
Realment crec que el naixement del femellisme té molta relació amb el masclisme, però no precisament en el bon sentit.

En general les dones que són femellistes ho són perquè han patit maltracte físic i/o mental per part d'un home al llarg de la seva vida, això, o simplement veient l'actitud dels homes masclistes no han pogut controlar els seus sentiments i s'han anat a un extrem.
És bo ser-ho? No, i tant que no, cap odi és bo, però tampoc crec que sigui una cosa realment dolenta, ja que aquest odi es dirigeix a aquells mateixos que el van crear, així que, el femellisme té una explicació, té un motiu i ho podem entendre.

-Alison

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PAPER DE LA DONA EN DIFERENTS RELIGIONS

8 DE MARÇ